Donaris 930 x 122

furt

politia

MAȘINĂ ÎNCĂRCATĂ CU PIESE AUTO FURATE, OPRITĂ DE POLIȚIȘTI PE DN 7

Cu puțin timp în urmă Poliția Argeș a anunțat că în noaptea de 17 spre 18 februarie, în jurul orei 1, poliţiştii din Topoloveni au oprit în trafic pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea o autoutilitară care transporta componente auto noi.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Polițiștii l-au verificat pe șofer, un piteștean în vârstă de 22 de ani, constatând că acesta nu are documente de provenienţă pentru bunurile transportate. În urma anchetei ulterioare, polițiștii au aflat că autoutilitara este a unei societăţi comerciale din Sibiu, dar că produsele auto ar fi fost furate dintr-un autocamion care urma să le transporte în Germania.

Oamenii legii au confiscat produsele, în valoare de circa 50.000 de euro, și au întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3