EcoMoto 930×122

bănănăi

MAȘINĂ ÎNZĂPEZITĂ PE O STRADĂ DIN PITEȘTI

Ca și la ninsorile precedente, sunt șoferi din Pitești care reclamă că Primăria nu a deszăpezit arterele de circulație sau cel puțin nu unele dintre ele.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Un piteștean ne-a sesizat o situație de acest gen.

„Dimineața vroiam să plec la o întâlnire de afaceri. Când am plecat, pe strada Bănănăi, pe care locuiesc, era zăpadă depusă de vreo 4-5 cm și m-am împotmolit cu mașina. Am sunat la ACR ca să-mi tracteze mașina. ACR a venit ulterior şi mi-a tractat maşina până în Centru, acolo unde aveam întâlnirea. Problema este că abia la ora 12:30, atunci când m-am întors acasă, am văzut două utilaje de dezăpezit!”, reclamă piteșteanul.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Viceprimarul Cornel Ionică declară pentru ePitești că pe străzile din municipiu se acționează la această oră cu 32 de utilaje pentru deszăpezire, fiind disponibile și 1.500 de tone de antiderapant. Ionică spune că pe unele străzi, pe cele mai înguste, utilajele nu pot interveni din cauza autoturismelor parcate pe carosabil.

Amintim că în Pitești problema deszăpezirii intră în responsabilitatea societății Salpitflor Green și a Administrației Domeniului Public (ADP), ambele aflate în subordinea Primăriei. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90