EcoMoto 930×122

albastră

MAȘINILE ANAF, LĂSATE FĂRĂ GIROFAR ALBASTRU

Autovehiculele ANAF și ale Ministerului Public nu mai pot folosi girofaruri cu lumină albastră. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifică în acest sens OUG cu privire la circulația pe drumurile publice.

Citiți și: Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

„Sunt autorizate să utilizeze semnale speciale de avertizare luminoase pentru lumina albastră autovehiculele aparţinând Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră, Serviciului de Ambulanţă sau Medicină Legală, Protecţiei Civile, Ministerului Apărării Naţionale, unităţilor speciale ale Serviciului Român de Informaţii şi ale Serviciului de Protecţie şi Pază și Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justiţiei, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă”, se arată în legea promulgată de președinte.

Mașinile de serviciu ale inspectorilor ANAF și ale procurorilor din Ministerul Public au fost scoase astfel din categoria autovehiculelor care pot folosi girofaruri cu lumină albastră.

Citiți și: Fiscul argeșean transmite un mesaj îngrijorător! Puteți rămâne fără bani

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3