930 x122 grota rece

anaf

MĂSURĂ ANAF PENTRU CONTRIBUABILI

ANAF, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, informează că Spaţiul Privat Virtual (SPV) a fost completat cu un alt document: formularul D2 – Notificare/Cerere de anulare a obligaţiilor de plată accesorii. Formularul  poate fi accesat AICI.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

„Serviciul Spaţiul Privat Virtual este uşor de accesat, gratuit şi disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică.

Acest serviciu online permite obţinerea informaţiilor fiscale cu privire la situaţia fiscală, depunerea electronică a declarațiilor fiscale şi primirea electronică a documentelor şi a actelor administrativ fiscale.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Documentele comunicate prin Spaţiul Privat Virtual au aceeaşi putere juridică asemenea celor comunicate prin poştă sau la ghişeu”, informează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

O extindere a Spațiului Privat Virtual a avut loc și la începutul lunii trecute (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3