EcoMoto 930×122

cetatea poenari

MĂSURĂ DE ULTIMĂ ORĂ LA CETATEA POENARI

Măsură de ultimă oră la Cetatea Poenari. Începând de mâine, 5 decembrie 2019, accesul vizitatorilor la Cetatea Poenari va fi din nou permis. Anunțul îl face Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Instituția informează că cetatea va putea fi vizitată zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 9-15 (cu mențiunea că ultimul grup va urca la ora 14).

„Pentru a putea redeschide Cetatea Poenari, Consiliul Județean Argeș a luat măsuri pentru protejarea turiștilor de eventualele incidente produse de urșii care apar în zonă. Astfel, astăzi, 4 decembrie 2019, a avut loc recepția lucrării privind instalarea unui gard electric de-a lungul căii de acces.

Citiți și: Vicele CJ Argeș urmărit penal de DNA! Prejudiciu enorm!

Gardul electric, de aproximativ 700 de metri, a fost montat de o parte și de alta a scărilor care duc spre intrarea în cetate. Costurile investiției se ridică la 21.000 de lei și au fost finanțate integral din bugetul Consiliului Județean Argeș”, transmite sursa citată.

Vă reaminitim că Cetatea Poienari a fost închisă după apariția urşilor la baza scărilor. La momentul respectiv, Muzeul Județean Argeș, în calitate de administrator, constatând pericolul din zonă, a decis restricţionarea accesului la cetate, pentru a preveni posibilele incidente cauzate de apariția urșilor. Amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90