Donaris 930 x 122

cetatea poenari

MĂSURĂ DE ULTIMĂ ORĂ LA CETATEA POENARI

Măsură de ultimă oră la Cetatea Poenari. Începând de mâine, 5 decembrie 2019, accesul vizitatorilor la Cetatea Poenari va fi din nou permis. Anunțul îl face Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: Punct major de atracţie în Argeş, se închide pentru o perioadă îndelungată

Instituția informează că cetatea va putea fi vizitată zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 9-15 (cu mențiunea că ultimul grup va urca la ora 14).

„Pentru a putea redeschide Cetatea Poenari, Consiliul Județean Argeș a luat măsuri pentru protejarea turiștilor de eventualele incidente produse de urșii care apar în zonă. Astfel, astăzi, 4 decembrie 2019, a avut loc recepția lucrării privind instalarea unui gard electric de-a lungul căii de acces.

Citiți și: ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Gardul electric, de aproximativ 700 de metri, a fost montat de o parte și de alta a scărilor care duc spre intrarea în cetate. Costurile investiției se ridică la 21.000 de lei și au fost finanțate integral din bugetul Consiliului Județean Argeș”, transmite sursa citată.

Vă reaminitim că Cetatea Poienari a fost închisă după apariția urşilor la baza scărilor. La momentul respectiv, Muzeul Județean Argeș, în calitate de administrator, constatând pericolul din zonă, a decis restricţionarea accesului la cetate, pentru a preveni posibilele incidente cauzate de apariția urșilor. Amănunte, AICI.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441