New Profesional Consult 930 x 122

anaf

MĂSURĂ PENTRU CONTRIBUABILI ÎN SEDIILE ANAF DIN ARGEȘ

Măsură pentru contribuabili în sediile ANAF din Argeș. “Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pune la dispoziția contribuabililor în sediile unităților fiscale teritoriale calculatoare destinate autoservirii, pentru a facilita îndeplinirea obligațiilor fiscale.

Citiți și: ANAF îi roagă pe contribuabili să nu deschidă mail-urile de la [email protected]

Prin intermediul acestor calculatoare, contribuabilii pot depune Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”, ne informează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

“Contribuabilii care nu dețin un calculator personal sau nu dispun de o conexiune la Internet pot utiliza calculatoarele destinate autoservirii din cadrul unităților fiscale pentru a-și crea cont în Spațiul Privat Virtual (SPV) și pentru a beneficia și de alte servicii electronice puse la dispoziție de ANAF.

Citiți și: Precizări importante referitoare la declaraţia unică

La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale”, precizează sursa citată.

În Argeș, astfel de calculatoare există la AJFP în Pitești (foto) și la unitățile fiscale din municipiile Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș și din orașele Mioveni, Topoloveni și Costești.

Declarația unică se depune online până pe 31 iulie 2019.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441