Donaris 930 x 122

copii

Microbuz răsturnat pe Dealul Negru! Doi copii, răniți!

Microbuz răsturnat pe Dealul Negru! Doi copii, răniți!

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

Un microbuz în care se aflau șase persoane, între care doi copii, s-a răsturnat, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, pe DN 7 Pitești – Rm. Vâlcea, în locallitatea Golești, punctul Dealul Negru. Nu au fost persoane rănite.

Potrivit ISU Vâlcea, salvatorii au fost solicitați în noaptea de vineri spre sâmbătă la un accident rutier produs pe DN7 în localitatea Golești, punctul Dealul Negru, unde un microbuz cu 6 persoane a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Șase persoane, între care patru adulți și doi copii, au fost evaluate de echipajele medicale. În urma evaluării făcute de paramedicii SMURD și SAJ Vâlcea, victimele au refuzat transportul la spital și au primit doar îngrijiri la locul accidentului.

Foto: ISU Vâlcea

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90