Donaris 930 x 122

furturi

politia

MINORI LA FURAT! HOȚI LA 12 ȘI 17 ANI!

Polițiștii argeșeni au de anchetat un număr din ce în ce mai mare de furturi comise de minori. Lacunele de educație și problemele familiale sunt cauze ale acestui fenomen alarmant.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Un astfel de caz este instrumentat de Poliția orașului Costești. Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns să fie cercetat penal pentru furtul din curtea unei case din Costești a unui autoturism. După ce a comis furtul adolescentul s-a deplasat cu mașina către Pitești. Aici, pe „Aleea Stadionului”, minorul, fără experiență în ale șofatului, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. Adolescentul a scăpat viu și nevătămat.

Un alt caz are ca protagonist un copil de 12 ani. Copilul a furat o bicicletă lăsată de proprietar la intrarea unui magazin de pe bulevardul „Nicolae Bălcescu” din Pitești.

Citiți și: Scene neașteptate în Pitești: Puști de 14 ani, prins la volanul mașinii bunicului!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90