930 x122 grota rece

căpitan

ÎN MIOVENI, APLAUZE ȘI SALVE DE FOC PENTRU CĂPITAN (GALERIE FOTO)

Astăzi căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel a fost înmormântat în orașul lui natal, Mioveni. Copilotul care a murit în accidentul de elicopter din Mamaia a avut parte pe ultimul său drum de onoruri militare.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Slujba religioasă s-a desfășurat la Catedrala „Sf. Petru și Pavel” din centrul localității. După slujbă sicriul a fost scos din catedrală în aplauzele asistenței îndoliate. Cortegiul funerar, alcătuit dintr-o mulțime de oameni, membri ai familiei, prieteni, cunoștințe, angajați ai ISU și locuitori ai Mioveniului, s-a îndreptat apoi către cimitirul Bisericii “Sf. Gheorghe”, acolo unde căpitanul comandor a fost înmormântat. În cortegiu s-au aflat jandarmi și militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș care au alcătuit garda de onoare și garda drapelului de luptă.

La înmormântare militarii au executat trei salve de foc. De asemenea, a fost intonat imnul de stat al României. Ultimul moment al funeraliilor l-a reprezentat înmânarea din partea unui reprezentant al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne către soția defunctului a Drapelului Naţional al României, a decoraţiilor primite pe parcursul carierei de Ginel Claudiu Crăcănel şi a unei plachete de onoare.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Astăzi și mâine, prin dispoziție a primarului Ion Georgescu, în Mioveni sunt zile de doliu. Pe clădirile tuturor instituţiilor publice din oraș drapelul național este arborat în bernă, cu panglică neagră de doliu. Ginel Claudiu Crăcănel era cetățean de onoare al Mioveniului. (Foto: muscel-arges.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3