EcoMoto 930×122

bemo

ÎN MIOVENI, CA PE LITORAL!

Pe vremea lui Ceaușescu, la mare, pe litoralul românesc al Mării Negre, erau în vogă minicarurile. Garnituri de câte două sau mai multe „vagoane” descoperite și trase, pe post de locomotivă, de-un ARO sau de-un tractor asigurau un transport rutier plăcut între stațiuni. Apreciat mai ales de copii.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

În Mioveni a renăscut această tradiție. Și în 2014, odată cu debutul sezonului cald, locuitorii orașului pot folosi un trenuleț pe roți, viu colorat, pentru a ajunge la baza de agrement recent redeschisă la BEMO. Călătoria nu costă nimic, Primăria oferind gratuitate.

Trenulețul circulă în fiecare weekend, sâmbăta și duminica, între orele 9-13 și 17-19. Plecările au loc din stația de autobuz de lângă Parcul Tineretului. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90