930X122 MAIA

mioveni

MIOVENI: CAMPANIA DE PLANTĂRI, AMÂNATĂ

În urmă cu puțin timp Primăria Mioveni a anunțat amânarea campaniei „Plantează în România”, programată inițial să se desfășoare sâmbătă, 26 martie, în cartierul Racovița. Din cauza vremii nefavorabile, campania a fost reprogramată pentru vineri, 1 aprilie 2016.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

În schimb, informează sursa citată, sâmbătă, 26 martie, la Primăria Mioveni se va afla un cort special amenajat pentru cetățenii care doresc să planteze câte un arbore într-un spațiu verde de pe raza oraşului. Pe lângă puieții primiți gratuit, cetățenilor li se va înmâna și un pliant printat pe hârtie reciclată, menit să crească dorința fiecăruia de a fi mai aproape de natură.

Acțiunea face parte din proiectul „Plantează în România” (campanie națională de împădurire bazată pe voluntariat) al asociaţiei „Creștem România Împreună”, proiect realizat în parteneriat cu Primăria Mioveni, Ocolul Silvic „Codrii Verzi”, Agenția pentru Protecția Mediului Argeş şi Arhiepiscopia Argeşului și Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3