New Profesional Consult 930 x 122

economie la energie

MIOVENI: CUM PLĂTIM FACTURI MAI MICI LA ENERGIE

Mioveni: Cum plătim facturi mai mici la energie. Începând de astăzi, cetățenii din Mioveni pot afla, prin intermediul unui Pavilion Expozițional care practic simulează camerele unei case, cum pot reduce consumul de energie și, pe cale de consecință, cum pot plăti facturi mai mici la energie.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Comisia Europeană a lansat în România o campanie de informare a cetățenilor cu privire la modalitățile de reducere a consumului de energie și a valorii facturilor, fără să le fie afectat confortul personal.

O parte importantă a campaniei o reprezintă Pavilionul Expozițional „Economie la energie”, care în perioada 3-6 mai 2018 se află în orașul Mioveni, pe strada Tudor Mușatescu (lângă Poliția Locală).

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Pavilionul le permite cetățenilor să afle cum se poate obține eficiența energetică, prin intermediul unor pereți interactivi și a unor concursuri și activități educaționale și distractive, atât pentru copii, cât și pentru întreaga familie.

Acesta este deschis până pe 6 mai 2018, în fiecare zi între orele 10 și 18:30.

La lansarea campaniei au fost prezenți Aurel Costache – viceprimarul orașului Mioveni, Nicolae Tudose – secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Alina Jantea – coordonator al proiectului Ecorys și  angajați ai instituțiilor publice din oraș.

Principalul mesaj al campaniei este acela că economisind bani la plata facturilor, aceștia pot fi folosiți în alte scopuri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90