New Profesional Consult 930 x 122

ajutoare alimentare

alimente.UE.013

ÎN MIOVENI ÎNCEPE DISTRIBUIREA AJUTOARELOR ALIMENTARE DE LA UE

Primăria oraşului Mioveni informează că luni,12 ianuarie, va începe distribuirea ajutoarelor alimentare cumpărate cu bani de la Uniunea Europeană. Produsele vor putea fi ridicate, ca în fiecare an, de la depozitul din spatele Unităţii de Pompieri, după următorul program:

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Luni și miercuri – între orele 8 și 16

Marţi și joi – între orele 8 și 17

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Vineri – între orele 8 și 14.

Prioritate vor avea cetăţenii cărora Guvernul le-a transmis deja cupoane. Beneficiarii se vor prezenta cu actul de identitate în original şi cuponul primit pentru ridicarea alimentelor, iar reprezentanţii legali ai persoanelor cu handicap grav (nedeplasabili) vor trebui să prezinte ambele acte de identitate.

Fiecare beneficiar va primi câte 6 kilograme de făină albă de grâu, tot atâta mălai, 800 de grame de paste făinoase, 4 litri de ulei, 4 kilograme de zahăr, 8 conserve de carne de porc, 6 conserve de carne de vită şi 10 conserve de pateu, toate împărţite în câte două cutii. Anul acesta pe listele de distribuire a alimentelor UE în oraşul Mioveni figurează aproximativ 1.800 de persoane.

De ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană beneficiază familiile şi persoanele singure care primesc venitul minim garantat; şomerii cu indemnizaţie de şomaj; şomerii care nu beneficiază de indemnizaţie; pensionarii din sistemul public de pensii ale căror venituri nu depășesc 400 de lei/lună; persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate; invalizii, veteranii, văduvele de război, persoanele persecutate politic și revoluţionarii ale căror venituri cumulate nu depășesc 400 de lei/lună.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90