930 x122 grota rece

mioveni

    MIOVENI: LA NOAPTE SE OPREȘTE APA

    Mioveni: la noapte se oprește apa. Furnizarea apei potabile în orașul Mioveni va fi oprită în noaptea de luni spre marți, 5 spre 6 septembrie 2016, între orele 24 și 5, anunță Primăria orașului.

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Oprirea este necesară pentru conectarea noii conducte de apă la distribuitorul general al orașului.

    Reamintim că în luna iunie a acestui an au fost demarate o serie de lucrări care au presupus introducerea, în paralel cu vechea instalație, a unei noi rețele de alimentare, care are o capacitate mărită de transport. Noua conductă de alimentare cu apă potabilă, care porneşte de la staţia Uzinei Dacia, va deservi cu precădere consumatorii din zona A-uri, strada Dealul Viilor, acolo unde s-au semnalat probleme cu presiunea, în special la orele de vârf şi de sărbători, când consumul de apă este mai mare.

    Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

    Locuitorii Mioveniului sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90