EcoMoto 930×122

curatenie

MIOVENI: MAREA CURĂȚENIE. APEL CĂTRE VOLUNTARI

Mioveni: marea curățenie. Sâmbătă, 24 septembrie 2016, voluntarii sunt aşteptaţi în Mioveni la „Let’s Do It România!”, o nouă campanie de colectare a deşeurilor aruncate la voia întâmplării în păduri, râuri sau alte spaţii verzi.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Plecarea se va face de la Primăria oraşului Mioveni la ora 9. Voluntarii vor avea la dispoziție mănuși și saci din partea Primăriei, iar S.C S.Ed.C Mioveni SRL va asigura transportul deșeurilor colectate.

Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455444 (interior 111) și 0730.016.105.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Echipa coordonatoare de la Primăria orașului Mioveni va organiza acțiuni de ecologizare în următoarele locuri: pod Râul Târgului (Colibaşi), zona M-uri – strada General Lăcătușu, strada Argeșelului – strada Morii (Racovița), platou Izvorul Tămăduirii (Făget), strada Valea Neagră (Colibași), Dealul Viilor – strada Bugeac Mioveni şi pod Getica – Racovița.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3