Donaris 930 x 122

curtea de arges

ÎN MIOVENI MINISTRUL EDUCAȚIEI A DAT ÎN MINTEA COPIILOR

Ministrul Educaţiei Naționale, Remus Pricopie, a fost astăzi în Mioveni și Curtea de Argeș.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Scopul vizitei în Mioveni l-a constituit încheierea unui parteneriat între minister, uzina Automobile Dacia și Liceul Tehnologic din localitate pentru formarea profesională a elevilor în domeniul construcţiilor de maşini. Tot în Mioveni Pricopie a vizitat o grădiniță, acolo unde a fost întâmpinat cu pâine și sare de un grup de copii care purtau costume populare. În incinta grădiniței ministrul a luat loc pe un scaun dimensionat pe măsura prichindeilor. Spre surprindea micuților, care nu au înțeles prea bine cine este „nenea” cu ochelari.

Din Mioveni ministrul Educației a ajuns în Curtea de Argeș, acolo unde a premiat copii și adolescenți cu dizabilități care practică sportul. Este vorba de tineri de la Centrul „Sfântul Nicolae” din Câmpulung Muscel, de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfânta Filofteia” din Ştefăneşti şi de la Şcoala Gimnazială Specială „Marina” din Curtea de Argeş. Remus Pricopie i-a invitat pe câștigătorii Cupei Abilității ca pe 1 iunie, de Ziua Copilului, să vină în vizită la Ministerul Educației. La rândul său, ministrul a primit o diplomă.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Vizita de astăzi a ministrului Educației a avut loc la inițiativa deputatului de Curtea de Argeș, Mircea Drăghici. Printre alții, alături de ministru s-au aflat noul inspector școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu, parlamentari de Argeș și Gabriela Zoană, candidat pentru alegerile europarlamentare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Madalin spune:

    De ce nu scrieti ca in afara de faptul ca cei mici nu au inteles nimic si nici cine e „nenea in campanie electorala”, cei mici au fost tinuti o ora si jumatate peste program. Nici macar nu s-a anuntat vizita inainte si nu ni s-a spus ca cei mici vor sta atat la gradinita degeaba, nemancati si obositi pentru niste persoane care nu sunt in stare sa fie coerenti si sa ne ofere un program de pregatire a scolarilor si prescolarilor la nivel european.
    Sa va fie RUSINE!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3