NOR CURIER 930X122

gradinita

MIOVENI: PROIECT EUROPEAN LA GRĂDINIȚĂ

Grădinița „Tic-Pitic” din Mioveni, una dintre cele șase grădinițe din România care participă la proiectul european „Mănâncă responsabil!”, a prezentat astăzi încă o activitate din acest proiect: „Bunătăți de la bunica”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Scopul întregului proiect constă în creșterea gradului de conștientizare a copiilor, a tinerilor, cât și a părinților cu privire la consumul responsabil de produse alimentare, la achiziționarea de produse locale, la consumul de fructe și legume proaspete specifice fiecărui sezon și la reducerea consumului excesiv și a cantității de deșeuri alimentare prin asigurarea unui necesar zilnic de cumpărături direct proporțional cu nevoile personale.

Proiectul „Mănâncă responsabil!” are ca perioadă de implementare intervalul 2015-2018, fiind implicate unități de învățământ din nouă state europene.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

La evenimentul de azi au participat reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, ai Primăriei şi ai Centrului Cultural Educativ Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90