NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

MIOVENI: SPECTACOL CARITABIL PENTRU FAMILII NEVOIAȘE (GALERIE FOTO)

Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Asociația TEAM Mioveni, a organizat astăzi spectacolul caritabil „Venim în casa ta de Paște”. Scopul a fost strângerea de bani în pragul sărbătorilor pascale pentru câteva cazuri sociale din orașul Mioveni.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Pe scena Centrului Cultural Educativ din Mioveni au urcat soliști locali precum Ștefania Voicu, Alexia Niculae, Denisa Maria Dan, Izabel Cristescu, Claudia Ghena, Valentin Poienariu, Flavia Popescu, Evelina Diaconescu și Ștefania Vorovenci. De asemenea, și-au dat concursul și micii actori ai trupei de teatru „Clubul Veseliei”, coordonați de Ionuț Vlad, trupa de dans modern „A-Dance”, sub coordonarea lui Alin Mihail, și ansamblul de dansuri populare „Plai de dor”, coordonat de Cătălin Oancea.

Spectacolul a fost primit cu aplauze îndelungi de publicul venit la Centrul Cultural din Mioveni. Pe scenă a fost amplasată o urnă, în care cei care au dorit au putut dona pentru familiile nevoiașe.

Citiți și: Ce se întâmplă cu vremea chiar înainte de Paște

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90