New Profesional Consult 930 x 122

elevi

MIOVENI: SPORT SAU CALCULATOR?

Proiectul „Beneficiile activităţii fizice şi sportului”, care se derulează în perioada 17 – 20 mai 2016 în şcolile din Mioveni, îşi propune să readucă sportul în curtea şcolii, ca pe vremuri, şi să le ofere copiilor activităţi şi distracţie pentru sănătatea lor.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Argeş şi ai Primăriei Mioveni le vor prezenta elevilor variante de practicare a sportului care îmbină utilul cu plăcutul. Adolescenții vor fi încurajaţi să facă sport, vor învăţa despre importanţa activităţii fizice şi vor primi materiale care să îi ajute în practicarea exerciţiilor fizice.

Stilul de viaţă modern îndeamnă elevii spre sedentarism, transformându-i în prizonieri ai calculatorului. Sportul contribuie în mod semnificativ la combaterea epidemiei de obezitate în rândul copiilor.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90