New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

MIOVENI: ZIUA EROILOR, COMEMORATĂ. PROGRAMUL

Mioveni: Ziua Eroilor, comemorată. Consiliul Local, Primăria orașului și Centrul Cultural Mioveni vă invită joi, 17 mai 2018, să participați la manifestările prilejuite de Ziua Eroilor.

Citiți și: MIOVENI: SPECTACOL DE MARE SUCCES. MUZICĂ, DANS, PROIECȚII 3D

Programul este următorul, cu precizarea că toate evenimentele se vor desfășura cu începere de la ora 12:

Citiți și: FISCUL DIN ARGEȘ ANUNȚĂ

-Monumentul Eroilor din cartierul Racovița – depunere de coroane de flori și moment artistic susținut de elevi ai Școlii Generale „Liviu Rebreanu” din Mioveni.

-Monumentul Eroilor din cartierul Făget – depunere de coroane de flori și moment artistic susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale Colibași.

-Monumentul Eroilor din cartierul Colibași – depunere de coroane de flori și moment artistic susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale Colibași.

-Monumentul de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” – depunere de coroane de flori și moment artistic susținut de elevi ai Școlii Generale „Liviu Rebreanu” din Mioveni.

-Monumentul Crucea Eroilor (Biserica „Sfântul Gheorghe”) – depunere de coroane de flori.

-Monumentul din Centrul Civic (platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia) – depunere de coroane de flori și moment artistic susținut de elevi ai Școlii Generale „George Topârceanu” și ai Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu”.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066