Donaris 930 x 122

miss

ÎN PREMIERĂ: MISS PITEŞTI ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

În urmă cu puțin timp, în săptămânala conferință de presă a instituției, Laurenţiu Zidaru, viceprimar al Piteştiului, a anunţat câteva dintre acţiunile care vor fi organizate în oraş cu ocazia Zilelor Municipiului (15-23 mai).

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Astfel, pe 16 şi 17 mai vor avea loc un concurs naţional de dans sportiv (la Sala Sporturilor Trivale) şi un campionat naţional de atletism (pe stadionul „Nicolae Dobrin”), iar pe 19 mai, un concurs de educaţie rutieră în Piaţa Primăriei.

Pe 22 mai, tot în Piaţa Primăriei, va fi organizată şi prima ediţie a concursului de frumusețe Miss Piteşti. Concursul va începe la ora 19 şi va dura circa două ore. Marele premiu va consta într-o excursie. Evenimentul este organizat de o agenţie de profil şi de Primăria Piteşti. (Foto Arhivă: Terasa Magic Trivale)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3