Donaris 930 x 122

monalisa pandelea

MONALISA PANDELEA A MURIT

Monalisa Pandelea a murit. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, și-a pierdut viața în urma unei boli necruțătoare.

Citiți și: ȘEDINȚĂ FOTO DE VIS PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Cititorii publicației noastre au avut ocazia să o cunoască. A învățat la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești, secţia de sculptură, iar mai apoi a urmat cursurile unei academii din Italia.

„Profesorii mă sfătuiau să încerc la design vestimentar, dar mie îmi plăcea mai mult partea de cosmetică. Aşa am găsit Academia BCM din Milano, academie de make-up, singura de acest gen din Europa. A fost o experienţă minunată!

Am dat admitere pentru că eram foarte mulţi pe puţine locuri. 3 ani am făcut practică prin saloane și spa-uri și am lucrat cu agenţii de modă și cu modele internaţionale. Eram un stagiar şi mă rugau să machiez fete pentru booking-uri, lucram pentru firme extrem de cunoscute.”, spunea Monalisa în martie 2014 pentru ePiteşti (articolul complet poate fi citit AICI).

A fost make-up artist. „Am cliente de până la 67 de ani! Tatuarea sprâncenelor nu reprezintă un moft. A intrat în trend de multă vreme, este un must have. Te schimbă foarte mult. Sprâncenele au o mare contribuţie şi în comunicare, în mimica feţei. În ceea ce mă privește, îmi plac sprâncenele cu tendinţe naturale, groase, bine definite şi deschise la culoare.”, afirma Monalisa Pandelea într-un alt articol publicat de ePiteşti.

AICI puteți citi mai multe despre pasiunea și profesionalismul cu care Monalisa își făcea meseria.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90