NOR CURIER 930X122

centrul bratianu

Moș Crăciun ajunge azi la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Găvana

În această dimineață, la ora 10, prin grija Centrului de Cultură “Brătianu” al Consiliului Județean Argeș, Moș Crăciun va ajunge cu daruri la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Găvana din Pitești.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Vor colinda solistul vocal Tiberiu Hărăguş şi corul de copii de la Şcoala Gimnazială „Vintilă Brătianu” din orașul Ştefăneşti, condus de profesoara Letiţia Bădilă.

Acțiunea, intitulată “Eu sunt Moş Crăciun”, a debutat ieri, 16 decembrie, la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate “Sfinţii Constantin şi Elena“ din Piteşti și va continua și pe 19 decembrie la Vila Florica din Ștefănești. Acolo vor ajunge joi colindătorii din Nucşoara, însoţiţi de Ion Rodoş, meşter popular. Moş Crăciun va fi la Vila Florica în aşteptarea copiilor. Petrecerea dedicată Crăciunului îl are ca animator pe regizorul artistic Nicolae Bănică.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90