New Profesional Consult 930 x 122

flăcări

Noapte de coșmar pentru o familie din Slobozia! Incendiu devastator!

Noapte de coșmar pentru o familie din Slobozia! Incendiu devastator!

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Un incendiu violent a izbucnit la miezul nopții la o locuință din comuna Slobozia.

Inițial, flăcările s-au manifestat la nivelul acoperișului, apoi s-au extins pe o suprafață de circa 250 mp și la un autoturism.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

În urma evenimentului au ars o cameră și acoperișul casei pe o suprafață de circa 120 mp, o anexă pe o suprafață de aproximativ 120 mp, un autoturism, 500 kg de plante furajere și un gard de aproximativ 40 mp.

Flăcările s-au extins cu repeziciune și la asteriala casei vecinului, iar prin intervenția operativă a pompierilor, s-a reușit limitarea acestora, deteriorându-se circa 40 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost aparat electric lăsat sub tensiune.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Bradu și de la Punctul de Lucru Rociu cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În sprijinul pompierilor argeșeni au venit și pompieri militari din Dâmbovița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Incendiul a fost localizat și lichidat în cele din urmă, dar pagubele sunt însemnate.

Foto principal: Descriptiv

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90