930 x122 grota rece

academia de poliție

NOI FORȚE LA JANDARMERIA ARGEȘEANĂ

Începând de astăzi și până pe 2 august 2019, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeș își vor face stagiul de practică 16 studenți de la Academia de Poliție “Al. I. Cuza” din București și un student de la Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Studenții au venit în această dimineață la unitate. Au fost prezentaţi personalului Jandarmeriei argeșene şi repartizaţi să-şi facă practica în structurilor operative.

Studentul care provine de la Academia Forțelor Terestre va desfășura stagiul de practică în cadrul structurii de logistică a Jandarmeriei Argeș.

Citiți și: Poliția Argeș primește întăriri! Mesajul făcut public ACUM!

Tinerii jandarmi vor participa la misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, sub îndrumarea tutorilor profesionali stabiliţi.

La finalul stagiului, studenții vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative, care vor transmise pe adresa instituţiilor de învăţământ din care provin.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90