930×122 CAPRA 5

colibasi

NOI LOCURI DE MUNCĂ ÎN ARGEȘ

Noi locuri de muncă în Argeș. Penitenciarul Colibași din Mioveni scoate la concurs prin recrutare din sursă externă (persoane din afara sistemului penitenciar) un număr de 9 posturi.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Locurile de muncă scoase la concurs sunt următoarele: 6 posturi de agent operativ în sectorul siguranța deținerii și regim penitenciar (exclusiv bărbați); 2 posturi de agent administrativ (magazioner); 1 post de agent tehnic (conducător auto).

Dosarele se depun la Penitenciarul Colibași – Biroul resurse umane și formare profesională până pe 18.11.2016, ora 15. Informații suplimentare referitoare la conținutul dosarului de candidat sau alte detalii despre organizarea și desfășurarea concursului se pot obține la sediul Penitenciarului, la numărul de telefon 0248.260.000 sau pe site-ul instituției, AICI.

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3