Donaris 930 x 122

contribuabili

NOUTĂȚI FISCALE PENTRU CONTRIBUABILII DIN MIOVENI

Noutăți fiscale pentru contribuabilii din Mioveni. Conducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș a avut astăzi ultima sa întâlnire din acest an cu contribuabilii din zona Mioveni.

Citiți și: Penitenciarul-Spital Mioveni angajează!

Întâlnirea a fost structurată pe două categorii: prima, cu primarii și reprezentanții UAT-urilor arondate agenției fiscale Mioveni și o a doua, la care au participat contribuabili persoane fizice și juridice.

Discuțiile au fost inițiate de directorul AJFP Argeș, Lucrețiu Tudor, și Cătălin Anghel, șeful Serviciului Fiscal Mioveni, alături de reprezentanții serviciului de asistență contribuabili din AJFP Argeș.

Citiți și: Poliția a intervenit! Tineri luați prin surprindere!

Temele abordate au fost diverse și s-au concentrat în general asupra noutăților legislative din domeniul fiscal.

S-a discutat despre gradul de colectare și gestionare a taxelor și impozitelor publice, despre bonificații și plăți, scheme de ajutor de stat, despre calendarul plăților fiscale pe care persoanele juridice trebuie să le facă în luna decembrie, despre formularul 010, declarația 092 referitoare la tranzacțiile intracomunitare, declarația 394 și despre propuneri și soluții la unele probleme semnalate de primari, precum încasarea amenzilor și neplata lor de către cetățeni.

Întâlnirea s-a desfășurat în incinta Primăriei Mioveni.

555 X 222 POSADA 2
Pizza Sapori Italia 570 90