930 x122 grota rece

bradu

NU RATA AZI FESTIVALUL TOAMNEI!

Nu rata azi Festivalul Toamnei! În comuna argeșeană Bradu, la Baza Sportivă, va avea loc astăzi a X-a ediție a Festivalul Toamnei. Deschiderea este programată pentru ora 14.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Oamenii vor fi serviți cu vin fiert și fasole cu ciolan afumat. Atmosfera va fi întreținută de Cristina Voicu, apreciată interpretă de muzică populară din localitate.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Tot la Festival, de la ora 15, gimnastele Clubului Sportiv (CS) Real Bradu vor prezenta publicului distincțiile obținute la Trofeul Balcanic 2, dar și un frumos program artistic. De asemenea, grădinarii și elevii de la școlile din localitate vor încânta spectatorii cu programe de muzică și dans.

În premieră la Festivalul Toamnei, vor participa și producători agricoli din Bradu, care își vor expune marfa la vânzare în standuri special amenajate în incinta Bazei Sportive.

Evenimentul se va încheia cu un spectaculos foc de tabără, care va fi aprins de copiii din Bradu.

Ediția a X-a a Festivalului Toamnei este organizată de primarul comunei, Dan Stroe (foto), prin intermediul Primăriei și al Consiliului Local Bradu, în parteneriat cu CS Real Bradu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90