New Profesional Consult 930 x 122

bradu

NU RATA AZI FESTIVALUL TOAMNEI!

Nu rata azi Festivalul Toamnei! În comuna argeșeană Bradu, la Baza Sportivă, va avea loc astăzi a X-a ediție a Festivalul Toamnei. Deschiderea este programată pentru ora 14.

Citiți și: DNA, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL FRĂTICĂ

Oamenii vor fi serviți cu vin fiert și fasole cu ciolan afumat. Atmosfera va fi întreținută de Cristina Voicu, apreciată interpretă de muzică populară din localitate.

Citiți și: DRUM IMPORTANT DIN ARGEȘ, REPARAT

Tot la Festival, de la ora 15, gimnastele Clubului Sportiv (CS) Real Bradu vor prezenta publicului distincțiile obținute la Trofeul Balcanic 2, dar și un frumos program artistic. De asemenea, grădinarii și elevii de la școlile din localitate vor încânta spectatorii cu programe de muzică și dans.

În premieră la Festivalul Toamnei, vor participa și producători agricoli din Bradu, care își vor expune marfa la vânzare în standuri special amenajate în incinta Bazei Sportive.

Evenimentul se va încheia cu un spectaculos foc de tabără, care va fi aprins de copiii din Bradu.

Ediția a X-a a Festivalului Toamnei este organizată de primarul comunei, Dan Stroe (foto), prin intermediul Primăriei și al Consiliului Local Bradu, în parteneriat cu CS Real Bradu.

Nisan 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066