930 x122 grota rece

barajul vidraru

NU AM SCRIS DEGEABA! CLOACA DE LA BARAJUL VIDRARU VA FI CURĂȚATĂ!

În urma articolului publicat pe site-ul nostru despre mizeria de nedescris de la Barajul Vidraru, http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/oribil-un-jeg-de-turism-cloaca-la-barajul-vidraru/, prefectul de Argeş, Mihai Oprescu, reacționează.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

“I-am rugat pe cei de la Apele Române ca, în colaborare cu instituţiile care gestionează barajul, să îmi prezinte în cel mai scurt timp un program de igenizare, de curăţare. Măcar în perioada în care Transfăgărăşanul este deschis trebuie să menținem curățenia! Acolo este una dintre cărţile noastre de vizită în ceea ce priveşte imaginea județului.”, a declarat prefectul în conferinţa de presă de astăzi a instituției pe care o conduce.

Transfăgărăşanul a fost deschis anul acesta cu o lună mai devreme decât de obicei. Autoritățile județene vor ca din 2015 pe acest drum senzațional să se poată circula 365 de zile din 365 după o serie de lucrări de protecție împotriva avalanșelor. Acum Transfăgărășanul este deschis doar patru luni pe an. Barajul Vidraru reprezintă un punct de maximă atracție pentru turiștii care vin cu mașinile pe Transfăgărășan. Vom urmări subiectul și vom constata la fața locului dacă lacul va fi sau nu salubrizat.

Citiți și: Important: Se vrea deschiderea celui mai spectaculos drum din România tot anul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90