NOR CURIER 930X122

mioveni

    NU UITA CĂ EȘTI ROMÂN! AZI ÎNCEPE!

    Nu uita că ești român! Oraşul Mioveni va sărbători Ziua Națională a României cu defilări militare, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, depuneri de coroane de flori și un spectacol folcloric. Iată programul evenimentului:

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Miercuri, 30 noiembrie

    Ora 18:30 – Spectacolul „Nu uita că ești român!” (la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia). Își vor da concursul: fanfara Centrului Cultural Mioveni, ansamblul Plai de Dor – coregraf Cătălin Oancea, Ștefania Vorovenci, grupul vocal bărbătesc Doruri Muscelene – conducătorul grupului, Liviu Iana, și grupul vocal bărbătesc Rapsozii Prahovei – conducătorul grupului, Constantin Ghinea Dumitrache.

    Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

    Joi, 1 decembrie

    Ora 10 – Decernarea “Diplomelor de fidelitate” pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie (în sala de festivități a Primăriei)
    Ora 11:30 – Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor din cartierul Colibași și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale Colibași
    Ora 11:30 – Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor din cartierul Făget și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale Colibași
    Ora 11:30 – Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor din cartierul Racovița și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu”
    Ora 11:30 – Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu”
    Ora 13 – (în Centrul Civic)

    -Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor
    -Defilarea dispozitivului militar format din cadre M.A.I. (Jandarmerie, ISU), de la Penitenciarul Colibaşi și M.Ap.N. (Batalionul 49 Apărare CBRN și Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “Mihai Viteazul”, ambele din Pitești).
    -Program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale “George Topârceanu” și ai Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu”.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3