New Profesional Consult 930 x 122

dn7

NUMAI ȘOFER SĂ NU FII AZI PE ACEST DRUM!

Numai șofer să nu fii azi pe acest drum! Pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în judeţul Argeş, continuă și astăzi lucrările de frezare și asfaltare în zona Morăreşti, la limita cu judeţul Vâlcea (între kilometrii 154 şi 156+200 de metri).

Citiți și: Trasee care ocolesc Valea Oltului şi scurtează distanţa între Sibiu şi Piteşti cu zeci de kilometri

Tot pe DN7, dar în județul Vâlcea, pe Valea Oltului, se fac azi lucrări de consolidare a unui parapet la kilometrul 218 (între Tuţuleşti şi Călineşti).

De asemenea, pe același drum național, tot în Vâlcea, între kilometrii 207 şi 239 (pe tronsonul Brezoi – limita cu judeţul Sibiu), se execută lucrări de frezare (pe porţiuni).

Citiți și: Drum din Argeş, în topul celor mai periculoase șosele din România

În toate aceste zone se formează coloane de autovehicule. Claxoane, nervi, perioade lungi de așteptare! Starea de stres este amplificată de căldura sufocantă de afară.

Astăzi se lucrează și pe autostrada A1. Până în jurul orei 18, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, între kilometrii 106+500 şi 75, se aplică marcaje rutiere pe banda a doua. Autovehiculele sunt redirecţionate pe benzile unu şi de urgenţă, în dreptul utilajului de lucru. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3