New Profesional Consult 930 x 122

colonel

NUMIRE LA ȘEFIA JANDARMERIEI ARGEȘ

Numire la șefia Jandarmeriei Argeș. “În urma promovării examenului pentru comanda unităţii, începând din data de 02.10.2018 domnul colonel dr. Gheorghe Lupescu a fost numit în funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş”, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Jandarmeriei argeșene.

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

Amintim că în mai anul trecut Lupescu fusese împuternicit de conducerea centrală a Jandarmeriei să îndeplinească temporar atribuţiile specifice funcţiei de inspector-şef al Jandarmeriei Argeș.

Colonelul Gheorghe Lupescu l-a înlocuit atunci la șefia instituției pe locotenent-colonelul Marius Cezar Toma.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Ce a făcut un bărbat lângă Expo Parc

Lupescu fusese anterior şef de stat major al Batalionului 7 Jandarmi Protecţie Instituţională din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a municipiului Bucureşti, fiind detașat din această funcție la șefia Jandarmeriei argeșene.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90