930 x122 grota rece

aeroport

O FEMEIE DIN MIOVENI, ACUZATĂ DE INFRACȚIUNI CU DROGURI

O argeșeancă în vârstă de 27 de ani din orașul Mioveni a fost reținută de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

S-a întâmplat aseară, în jurul orei 19:30, pe aeroportul internațional „Henri Coandă” din București. La verificarea actului de identitate, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele ei era emisă o alertă de către autoritățile din Spania.

Femeia, care venise în țară cu un avion dinspre Paris, era urmărită internaţional de pe data de 12 septembrie 2014 pentru săvârşirea pe teritoriul Spaniei a mai multor infracţiunii cu droguri.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, care furnizează știrea, argeșeanca va fi prezentată astăzi Curţii de Apel Bucureşti pentru dispunerea măsurilor legale de predare către autorităţile din Spania. (Foto Arhivă: vestea.net)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3