930 x122 grota rece

autobuz

O NOUĂ LINIE DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI. IATĂ TRASEUL!

O nouă linie de autobuz în Pitești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În urmă cu puțin timp, primarul Cornel Ionică a anunțat în conferință de presă că viitoarea nouă linie de autobuz Publitrans 1B ar urma să devină funcțională pe 1 ianuarie 2017. Potrivit sursei citate, noua linie va avea următorul traseu: Vivo! Pitești – hotel Ramada – bariera CFR – strada Maternității, pe lângă Centrul de Diagnostic și Tratament către Colegiul „I.C. Brătianu” – Muzeul Județean – Agenția de Mediu – Rectoratul Universității Pitești – Biserica Evanghelică – Bazinul Olimpic – Vivo! Pitești.

Pe de altă parte, primarul a anunțat că de ieri este funcțională noua stație de autobuz de la Cercul Militar. Astăzi și mâine, conform sursei citate, se mai lucrează la mărirea stației. Cornel Ionică spune că aici au stație autobuzele 2, 7, 7B, 8, 13B și 19.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Tolos Felicia Nadia spune:

    Ar trebui sa va interesati cum ati putea sa obtineti si traseul Pitesti-Bradu si retur,pt ca cei care „asigura”acum transportul in comun pe raza comunei respective lasa de dorit.Sau sugerati-mi o metoda prin care pot obtine ,cu ajutorul semnaturilor locuitorilor comunei Bradu,ca vechea linie 12 sa-si reia activitatea.Va multumesc!

  • Carmen spune:

    Ce se intampla cu linia 1B anuntata la 1 ianuarie 2017?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3