930×122 CAPRA 5

1b

O NOUĂ LINIE DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI

O nouă linie de autobuz în Pitești. În această dimineață au fost făcute probe pentru viitoarea nouă linie de autobuz 1B, a anunțat cu puțin timp în urmă viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

1B va avea cap de linie la Pitești Mall și va lega Centrul de zona de jos a orașului. Vă reamintim traseul, potrivit Primăriei: Pitești Mall – hotel Ramada – bariera CFR – prin Maternității, pe lângă Centrul de Diagnostic și Tratament către Colegiul „I.C. Brătianu” – Muzeul Județean – Agenția de Mediu – Rectoratul Universității Pitești – Biserica „Sf. Vineri” – Bazinul Olimpic – Pitești Mall.

Conform municipalității, autobuzele vor circula din 15 în 15 minute. În cursul săptămânii, vor avea prima plecare la ora 6 și ultima la ora 22:15. În weekend (sâmbăta și duminica) și în zilele de sărbătoare legală, prima plecare va fi la ora 9:30, iar ultima la 22:15. Noua linie de autobuz Publitrans va deveni funcțională pe 1 ianuarie 2017.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90