EcoMoto 930×122

corul regal

O PITEŞTEANCĂ, ÎN FRUNTEA TINERILOR MONARHIŞTI

Site-ul dcnews.ro publică un interviu cu Teodora Constantinescu, absolventă a Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti și soprană, care a ajuns lider al Tinerilor Monarhişti din România.

Citiți și: (VIDEO) PITEȘTEANCA DIN CORUL REGAL. ABSOLVENTĂ DE ”BRĂTIANU”, POVESTE DE SUCCES

Teodora admiră regalitatea încă din copilărie, impresionată și de „felul în care familia regală a României a reuşit acolo, departe de patrie, să ducă o viaţă demnă, bazată pe principii morale solide, să păstreze vie flacăra iubirii de neam”.

„Am urmărit activitatea Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei din ultimii ani şi am rămas plăcut surprinsă să descopăr oameni dedicaţi şi implicați mai ales în proiectele culturale şi artistice. Desigur, activitatea mea în cadrul tânărului ansamblu Corul Regal m-a ajutat să iau contact cu Casa Regală a României şi să particip la diverse evenimente care aveau în prim plan regalitatea. Acest cumul de factori m-a făcut să îmi doresc să mă implic mai mult pentru această cauză”, afirmă Teodora Constantinescu.

Citiți și: ELEVĂ DE LA COLEGIUL „BRĂTIANU”, PE SCENA FILARMONICII PITEȘTI

Tânăra consideră că monarhia nu ar trebui neapărat reinstaurată, dar că ar trebui susţinută în România, deoarece ar fi un atu pentru ţara noastră, inclusiv pe plan internaţional. Interviul integral îl puteţi citi AICI.

Teodora Constantinescu a absolvit Colegiul Național „Ion C. Brătianu”, după care și-a continuat studiile la Universitatea Națională de Muzică din București. Este soprană și face parte din Corul Regal, un ansamblu cameral de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României.

În urmă cu un an, Teodora a fost subiectul unui articol publicat de ePitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90