EcoMoto 930×122

apel

O ŞANSĂ PENTRU COPIII CU AUTISM DIN ARGEŞ

O şansă pentru copiii cu autism din Argeş. „Șansa la educație pentru toți” este un proiect depus de Asociația Adulţilor şi Tinerilor cu Autism Argeș pentru obţinerea unei finanţări din partea unei fundaţii a unei puternice firme din România.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Parteneri în acest proiect sunt Școala Gimnaziala nr.10 „Marin Preda” și Școala Gimnaziala nr.19 „Matei Basarab”, şcoli unde se va implementa proiectul pilot în eventualitatea câștigării lui.

Argeşenii pot susţine acest proiect prin vot în perioada 2- 15 noiembrie. Votul se va da pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

În România se estimează că 15.000 de copii sunt diagnosticaţi cu tulburare de spectru autist, o formă severă de tulburare de dezvoltare, înregistrându-se o continuă creştere a impactului de la an la an. (Foto: arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90