930 x122 grota rece

buzau

O ȘOFERIȚĂ A DAT RADARUL PESTE CAP: 200 DE KM PE ORĂ

Șofatul cu viteză amețitoare tinde să devină o obișnuință pe șoselele din România. Aproape că nu este zi în care Poliția Rutieră să nu anunțe că radarul a mai depistat un vitezoman.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Majoritatea covârșitoare a conducătorilor auto care confundă drumurile publice cu circuitele de Formula 1 sunt bărbați. Recent, însă, o femeie a fost oprită de Poliție în trafic pentru depășirea cu mult, cu foarte mult, a vitezei maxime legal admisă.

S-a întâmplat pe drumul național 2 (european 85) București-Buzău, pe raza unei comune buzoiene. Șoferița, o tânără de 28 de ani din Iași, gonea cu 200 de km pe oră. Polițiștii rutieri au amendat-o cu 810 lei și i-au reținut permisul auto. În următoarele 90 de zile nu mai are dreptul să conducă pe drumurile publice. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3