New Profesional Consult 930 x 122

andrei cobuz

OLIMPICUL DISPĂRUT TREBUIA SĂ FIE ÎN ACESTE ZILE ÎN PITEȘTI

Sunt deja 5 zile de când olimpicul la informatică Andrei Cobuz, elev la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Bacău, a dispărut de acasă.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Andrei, în vârstă de 18 ani, ar fi trebuit să se afle acum în Pitești, pentru a participa la Olimpiada Națională de Informatică. Elevul urma să ajungă aici vineri, 4 aprilie, și să concureze ieri și astăzi. La competiția din Pitești sunt prezenți aproape 310 elevi din întreaga țară, probele desfășurându-se în centrele de concurs de la Colegiul Național „I.C. Brătianu”, Colegiul Național „Alexandru Odobescu” şi Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”. Tot în Pitești pe 8 aprilie va avea loc barajul în urma căruia va fi constituit lotul lărgit pentru participarea la Olimpiada Internaţională de Informatică.

Băiatul (foto) are 1,75 înălțime, ochi căprui și constituție atletică. Ultima oară când a fost văzut era îmbrăcat în blue-jeanși de culoare albastră, tricou negru și hanorac cu glugă verde. Cei care l-ar vedea sunt rugați să apeleze imediat numărul de telefon de urgență 112.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90