EcoMoto 930×122

autostrada

OLTENIA „FIERBE”! LANȚ UMAN PENTRU AUTOSTRADA CRAIOVA – PITEȘTI

Câteva sute de oameni au format astăzi un lanţ uman pentru a le atrage atenţia autorităţilor de la Bucureşti cu privire la importanţa construirii autostrăzii Craiova – Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Protestul iniţiat de craioveni s-a desfăşurat sub sloganul „Oltenia vrea autostradă”, iar participanţii au purtat pancarte inscripţionate cu acest slogan. Protestatarii au format un lanţ uman începând de la ieşirea din Craiova către Piteşti.

„Autostrada ne-a fost promisă de mulţi politicieni şi guvernanţi, dar până acum nu a făcut-o nimeni, decât pe hârtie. Dacă am avea acest drum am ajunge mai repede la spitalele din Bucureşti atunci când am avea nevoie. Să nu mai vorbim de faptul că dacă am avea un drum pe care să se poată circula rapid poate am avea şi noi mai mulţi investitori în zonă, mai multe locuri de muncă. În caz contrar, Craiova, toată regiunea Olteniei vor rămâne sărace.”, a spus unul dintre participanţii la protest.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

A fost pentru a treia oară când oltenii au manifestat pentru a cere construirea autostrăzii Craiova – Piteşti. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/, foto Arhivă: libertatea.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90