930 x122 grota rece

curtea de arges

ORAȘUL MIOVENI SURCLASEAZĂ MUNICIPIUL CURTEA DE ARGEȘ! VEZI GALERIE FOTO!

În timp ce Mioveniul s-a dezvoltat în ultimii ani, alte localități urbane din județul Argeș sunt în regres. De pildă, deși municipiu, Curtea de Argeș a involuat în comparație cu orașul Mioveni.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

O demonstrează și felul în care arată locurile de joacă de pe domeniul public al celor două localități. Colajul de fotografii pe care vi-l prezentăm vorbește de la sine.

Ambele localități au primar de la PSD: Ion Georgescu în Mioveni și Nicolae Diaconu în Curtea de Argeș. Este adevărat că Mioveniul are marele atu numit „Automobile Dacia”, uzină de pe urma căreia orașul trăiește bine. Totuși, amenajarea așa cum se cade a locurilor de joacă pentru copii parcă nu prea ține de prezența sau absența din localitate a unui mare agent economic. Este, ca să folosim un clișeu, o chestiune „edilitar-gospodărească”. Iar Curtea de Argeș, „orașul regilor”, a cam devenit o Cenușăreasă din acest punct de vedere.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3