EcoMoto 930×122

drum forestier

ORE ÎN ȘIR CU MAȘINA BLOCATĂ

Ore în șir cu mașina blocată. Ore în șir a rămas astăzi blocată într-o râpă o mașină de teren.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Incidentul a avut loc azi dimineață pe un drum forestier din zona Valea cu Pești, de pe Transfăgărășan, în județul Argeș.

Șoferul a apelat la ajutorul autorităților pentru a scoate autovehiculul din râpă, sunând la numărul unic de urgență 112. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) al județului a trimis la fața locului un echipaj de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș, dar fără folos.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Potrivit instituției, ISU Argeș nu dispune de un utilaj care să ajute în astfel de situații. “Mașina se află într-un gol alpin și patinează pe iarbă.”, ni s-a explicat de la Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

În cele din urmă, șoferul s-a descurcat singur, apelând la sprijinul unor prieteni care au o mașină suficient de puternică pentru a rezolva problema.

ISU Argeș, care ne furnizează informația și fotografia, nu are detalii despre identitatea șoferului și nici despre cum a ajuns cu autovehiculul în râpă.

Cel mai important este că șoferul nu a fost rănit în urma incidentului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3