NOR CURIER 930X122

cetățean

ORIBIL! UNDE VĂ SUNT BUNELE MANIERE, CETĂȚENE NICOLAS MAURE?

Francezul Nicolas Maure, directorul general al Dacia şi Grup Renault România, a primit aseară titlul de cetăţean de onoare al oraşului Mioveni. Bravo, o bilă albă!

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Suntem, însă, nevoiți să-i acordăm, cu dragă inimă, domnului Maure și o bilă neagră ca tăciunele. De ce? Priviți fotografiile: în timp ce dă mâna și discută cu doamna Maria Ștefănescu, secretarul Mioveniului, declarată și ea cetățean de onoare, directorul de la Dacia stă cu mâna în buzunarul de la pantaloni. Oribil!

Unde vă sunt bunele maniere, cetățene Nicolas Maure? (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Minciuna Liviu-Gabriel spune:

    Daca e director general isi permite sa stea cu mainile in buzunar,este un semn de sfidare si de lipsa de respect fata de o reprezentanta a sexului slab,o doamna renumita.Dar vreau sa mai spun ceva:sa nu va roada ***** unghiile,domnule Ghiaure,pardon Maure

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3