New Profesional Consult 930 x 122

maidanezi

(VIDEO) ”PALATUL MAIDANEZILOR” DIN TRIVALE

”Palatul maidanezilor” din Trivale. Un martor ocular ne-a trimis pe e-mail-ul redacției un film de-a dreptul revoltător. Maidanezi periculoși fac legea la Palatul Copiilor din pădurea Trivale din Pitești.

Citiți și: Pitești: Proiect de maximă necesitate în Trivale!

Proprietarei nu i se pare nimic în neregulă în faptul că își lasă animalele nesupravegheate, ba mai mult, ea este cea care cere explicații.

Citiți și: Pitești: Vestea începutului de an privind Stadionul din Trivale!

Într-un loc în care ar trebui să ne relaxăm, să ne plimbăm, să fim în siguranță, într-un loc destinat copiilor noștri, maidanezii sunt stăpâni!

Cazul nu este singular, în urmă cu câteva zile o situație asemănătoare semnalându-se chiar în centrul Piteștiului: http://epitesti.ro/administrativ-3/video-maidanezii-la-putere-primaria-da-vina-pe-fantome/

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

 • Chris spune:

  Ar trebui instituita alerta de maidanezi din nou pe intreg teritoriul orasului. In Gavana se refac „gastile”, pe strada Depozitelor sunt mai multe grupulete de 3-4-5. IN total la o prima estimare pe Depozitelor sunt lejer 30-50 de caini fara stapan, majoritatea marcati dar liber sa faca ce doresc…in special sa latre si sa muste.

 • Cititor spune:

  Rau, rau !
  Peste tot au inceput sa apara cainii. Ciudat este ca unii sunt noi, altii au capsa verde in ureche si bantuie pe strazi.
  Cat despre baietii din videoclip, asa ceva am patit si eu in acea zona. Noroc ca am gasit pietre langa pomi si am aruncat cu ele, altfel ramaneam fara pantaloni.
  Conducerea Palatului ce pazeste ? SPEP Pitesti cu henghierii sunt in vacanta ? Cucoana cu matura si alti proprietari de acolo de ce nu sunt amendati ?
  Daca era copilul vreunei persoane importante- VIP, vaaaaii, ce sareau cu totii la amenzi si la prin maidanezi.
  P.S.- Iubesc animalele si cainii in special, dar musai si obligatoriu in curte sau in lesa, pentru a nu prezenta pericol pentru trecatori.
  Eu ca stapan de caine, sunt obligat sa-l plimb in lesa, sa strang dupa el ; in acest caz, cine se autosesizeaza pentru a lua masuri?

New Profesional Consult 570×90