New Profesional Consult 930 x 122

andrei cosmin neacsu

PALATUL PARLAMENTULUI, „RECONSTRUIT” ÎN… 18 ORE!

18 ore, de atât timp a avut nevoie un licean pentru a „reconstrui” Palatul Parlamentului (Casa Poporului sau Casa Republicii, așa cum se numea pe vremea lui Ceaușescu).

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

„Mereu am fost fascinat de această clădire!”, ne mărturisește Cosmin Andrei Neacșu, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești. Andrei a „reconstruit” Palatul desenându-l pe o coală format A3, după ce a găsit pe internet o fotografie cu „mastodontul” ridicat la ordinul dictatorului Nicolae Ceaușescu: „Am zis că merită să îl desenez, cu toate că desenul mai are şi minusuri. Palatul Parlamentului este o clădire impunătoare şi are o urmă de istorie a comunismului”.

Deși crede că în România valorile nu sunt promovate şi că urbanismul se află azi la cel mai jos nivel posibil, Cosmin Andrei Neacşu își doreşte să devină arhitect. „Desenez în funcţie de starea şi de momentele de inspiraţie pe care le am. În timpul şcolii alternez perioadele de învăţat cu cele de desen!”, ne spune Andrei, care adaugă că și-a propus ca la vară să își deschidă prima lui expoziție de desen.

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90