EcoMoto 930×122

cez

PANĂ DE CURENT ÎN MAI MULTE CARTIERE DIN PITEȘTI

Pană de curent în mai multe cartiere din Pitești. În această seară, au fost sau încă sunt probleme în alimentarea cu energie electrică a mai multor zone din municipiul Pitești.

Citiți și: Atenție: Informare oficială! Clienți afectați

Au fost reclamate pene de curent în Centru și în cartierele Războieni, Trivale, Craiovei, Banat și Exercițiu, dar și în alte zone ale municipiului.

Furnizorul de electricitate, Distribuție Oltenia (CEZ), încă nu a oferit date publice oficiale cu privire la motivul întreruperilor. Cauza ar putea fi o defecțiune la o stație de transformare.

Citiți și: Atenție! Se oprește curentul electric

În schimb, potrivit furnizorului, în unele dintre zonele afectate pana de curent va fi de durată, neputându-se estima cât va dura remedierea situației.

În anul 2017, Distribuție Oltenia se lăuda că a alocat peste 2 milioane de lei pentru modernizarea unor stații electrice care deservesc aproape 15.000 de consumatori din nord-vestul municipiului Pitești. „Principalii beneficiari ai acestei lucrări de investiție sunt consumatorii din zona de nord și vest a orașului, cartierele Banat, Războieni, Traian, Găvana, Negru Vodă (Nord)”, anunța Distribuție Oltenia în urmă cu doi ani. (AICI, comunicatul complet al Distribuție Oltenia).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90