Donaris 930 x 122

băbana

PANICĂ ÎN BĂBANA. BĂRBAT RĂNIT

Panică în Băbana. Azi noapte, în jurul orei 4, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în comuna Băbana.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Pompierii au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. La rândul său, echipajul SMURD le-a acordat primul ajutor unor femei în vârstă de 52 și, respectiv, 34 de ani, cu atac de panică și unui bărbat de 40 de ani, care avea o plagă tăiată la mâna dreaptă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, au ars elemente de mobilier din dormitor, un televizor, un calculator și o perdea. Conform sursei citate, incendiul a pornit de la un cablu electric defect.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Tot un cablu electric defect a fost cauza unui alt incendiu produs tot azi noapte, în jurul orei 3, în comuna Rucăr, la o casă construită din lemn de tip parter+1 etaj+mansardă. Au ars două dormitoare, un living, un hol, o ușă, instalația electrică și covoarele. Nu au fost persoane rănite.

La fața locului au intervenit două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung și Punctul de Lucru Rucăr. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3