Kaia 930 x 120

incendiu

PANICĂ ÎN RUCĂR. CASE ÎN FLĂCĂRI

UPDATE: Cauza incendiului a fost un scurtcircuit la un cablu electric defect. Au ars: la primul proprietar – acoperișul și etajul casei (construită din lemn) pe o suprafață de aproximativ 60 de mp, anexe gospodărești pe 40 de mp, 2 tone de fân și mobilierul din 4 camere și au murit două vite; la al doilea proprietar – acoperișul casei pe o suprafață de 40 de mp și s-au degradat tavanele din 4 camere; la al treilea proprietar – din cauza temperaturii ridicate, s-au degradat 3 ferestre de termopan.

Citiți și: Urgență majoră, ACUM, lângă Pitești: Arde puternic!

Intervenția pompierilor a fost una dificilă din cauza condițiilor meteo, a suprafeței mari pe care se manifesta incendiul și a faptului că autospecialele au fost alimentate cu apă dintr-un pârâu din apropiere, hidranții fiind înghețați. Acțiunea de stingere a durat aproximativ șase ore și jumătate.

Panică în Rucăr. Case în flăcări. Un incendiu violent s-a produs astăzi, dis-de-dimineață, în jurul orei 4, în comuna argeșeană Rucăr. Incendiul a pornit de la o anexă și a afectat trei case. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă și un altul cu ambulanță SMURD. Intervenția pompierilor, care încă nu s-a încheiat, este îngreunată de faptul că sursele de apă din zonă sunt înghețate din cauza frigului de afară.

Citiți și: Argeș: Incendiu devastator! Au ars mai multe locuințe: Pericol major de extindere!

Personalul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 42 de ani care a făcut atac de panică și pe care ulterior l-a transportat la spital cu ambulanța. Câteva animale din gospodării au murit în incendiu. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3