Donaris 930 x 122

incendiu

PANICĂ ÎN RUCĂR. CASE ÎN FLĂCĂRI

UPDATE: Cauza incendiului a fost un scurtcircuit la un cablu electric defect. Au ars: la primul proprietar – acoperișul și etajul casei (construită din lemn) pe o suprafață de aproximativ 60 de mp, anexe gospodărești pe 40 de mp, 2 tone de fân și mobilierul din 4 camere și au murit două vite; la al doilea proprietar – acoperișul casei pe o suprafață de 40 de mp și s-au degradat tavanele din 4 camere; la al treilea proprietar – din cauza temperaturii ridicate, s-au degradat 3 ferestre de termopan.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Intervenția pompierilor a fost una dificilă din cauza condițiilor meteo, a suprafeței mari pe care se manifesta incendiul și a faptului că autospecialele au fost alimentate cu apă dintr-un pârâu din apropiere, hidranții fiind înghețați. Acțiunea de stingere a durat aproximativ șase ore și jumătate.

Panică în Rucăr. Case în flăcări. Un incendiu violent s-a produs astăzi, dis-de-dimineață, în jurul orei 4, în comuna argeșeană Rucăr. Incendiul a pornit de la o anexă și a afectat trei case. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă și un altul cu ambulanță SMURD. Intervenția pompierilor, care încă nu s-a încheiat, este îngreunată de faptul că sursele de apă din zonă sunt înghețate din cauza frigului de afară.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Personalul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 42 de ani care a făcut atac de panică și pe care ulterior l-a transportat la spital cu ambulanța. Câteva animale din gospodării au murit în incendiu. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90