New Profesional Consult 930 x 122

Arges

JANDARMII AU MONTAT PANOURI DE INFORMARE

Printr-un program de cooperare elveţiano-român, Jandarmeria a achiziționat 50 de panouri de informare şi semnalizare, care au fost sau urmează să fie instalate în 50 de zone montane din 11 judeţe ale ţării: Argeş, Bihor, Braşov, Caraş-Severin, Harghita, Dâmboviţa, Hunedoara, Maramureş, Prahova, Sibiu şi Suceava.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În zona de responsabilitate a Jandarmeriei Montane Argeş, cu sprijinul administraţiilor publice locale, au fost montante 3 astfel de panouri: la intrarea pe Cheile Dâmbovicioarei (în comuna Dâmbovicioara, la o altitudine de 813 metri), la intrarea în Sătic (în comuna Rucăr, la o altitudine de 755 de metri) și în zona monumentului din centrul Rucărului (la o altitudine de 682 de metri).

Potrivit Jandarmeriei argeșene, „panourile sunt destinate orientării turiştilor aflaţi în trecere prin ariile naturale protejate ale ţării și promovării atracţiilor turistice semnificative ale acestor areale, concomitent cu informarea preventiv-educativă în scopul conservării şi protejării elementelor de floră, faună şi peisagistice întâlnite”.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3