New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

PAPARAZZI! CE FĂCEA VICELE POLEXE AZI LA PRÂNZ? SE UITA (CA) LA MAȘINI STRĂINE!

Câți dintre voi munciți de vă sar capacele, de dimineață până seara? Voi munciți, alții se relaxează. Pe banii voștri.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Pe cine vedeți în fotografii? Da, pe Constantin Polexe, vicepreședintele PNL de la Consiliul Județean Argeș! Pozele au fost făcute în Piața „Vasile Milea” astăzi la prânz, la o oră la care bănuim că Polexe se afla în timpul serviciului. La o oră la care ai crede că aleșii noștri transpiră abundent întru binele poporului. Da’ de unde!

ePitești l-a surprins pe Polexe în timp ce admira, agale și fără grabă, automobilele de la Salonul Auto Pitești. Om cu greutate, vicele de la Consiliul Județean și-a clătit ochii nu cu mizilicuri. Constantin Polexe și-a îndreptat atenția în special asupra unui Nissan Qashqai, cu preț de vânzare de 17.734 de euro fără taxe, și a unui Ford Kuga, comercializat la un preț de peste 30.000 de euro cu tot cu TVA.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3